• 1403/04/17 - 08:05

پرستاری کشور ایران به شبکه بین المللی NANDA-I پیوست

پس از یکسال پیگیری های مستمر و با تلاش های ده نفر از اعضای هیئت علمی متخصص در زمینه تشخیص های پرستاری، برگزاری جلسات متعدد و ارائه مستندات به ناندای بین المللی، ایران به عنوان هشتمین کشور پس از اکوآدور، ایتالیا، مکزیک، پرو، پرتغال، کشورهای آلمانی زبان و هلند؛ مجوز تاسیس شبکه ی ناندای بین المللی را دریافت نمود. دبیرخانه این شبکه در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی استقرار یافت.
اعضای موسس عبارتند از:
دکتر وحید زمان زاده(استاد دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی)
دکتر لیلا ولی زاده (استاد دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی)
دکتر فتانه قدیریان بهارانچی(استادیار دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی)
دکتر فرشته جواهری طهرانی(استادیار دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی)
دکترطاهره طولابی (استاد دانشکده پرستاری و مامایی لرستان)
 دکتر لیلا ساداتی(دانشیار دانشکده پیراپزشکی البرز)
دکتر مژگان لطفی(دانشیار دانشکده پرستاری و مامایی تبریز)
دکتر تکتم کیانیان(استادیار دانشکده پرستاری و مامایی ایران)
میترا گلی (دانشجوی دکتری پرستاری دانشگاه استانبول)
دکتر میترا زندی (دانشیار دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی- Coordinator)
لازم می دانیم از تلاش های بی شائبه سرکار خانم دکتر طولابی، استاد تمام گروه پرستاری مراقبت های ویژه و اورژانس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، برای اعتلای حرفه پرستاری در کشور تقدیر و تشکر کنیم، و  این دستاورد را خدمت ایشان، جامعه پرستاری کشور و همکاران دانشگاه علوم پزشکی لرستان تبریک عرض می نماییم.

از طرف اساتید,کارکنان و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی خرم آباد

پرستاری کشور ایران به شبکه بین المللی NANDA-I پیوست
{author_name}
تصویر نویسنده :

میلاد مهران نژاد
عکاس

میلاد مهران نژاد

سوالات متداول

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش معاونت دانشجویی و فرهنگی کجا واقع شده است؟

offer
انتقادات